Smarta saker!

Skrivbords spel

Spelen vi erbjuder är fotboll, dart, basket, bowling, golf, biljard och krocket. Samtliga är av högsta kvalitet med alla viktiga delar gjorda i metall. Spelen är stilfulla och passar utmärkt att ha stående framme, men tro för den delen inte att de bara finns till för att visa upp! Tvärtom, alla sporter är roliga och bjuder på en utmaning oavsett om du lirar för dig själv eller utmanar en kompis!

kostar 149 kr per styck eller alla sju för 695 kr.






Vattentäta fodral


Tre finfina fodral som skyddar mot vatten, sand, smuts, damm och alla såna trista grejer. Plasten är transparent så att du kan se displayen på dina prylar och självklart styra dem, oavsett om de har touch screen eller riktiga knappar.

 

MP3-spelarfodral: Fodral som skyddar MP3-spelaren. Genom en smart sluss för hörlurssladden så kan du lyssna på musik när spelaren ligger i fodralet. Snöre för att hänga fodralet runt halsen samt neopren strap för att fästa fodralet på armen medföljer. Hörlurar medföljer inte. Storlek på fodral: 14 x 9,5 cm.

Kamerafodral: Ta foton under vattnet med detta smarta kamerafodral! Även plats för kamerans objektiv som får sticka ut upp till 3 cm. Storlek på fodral: 18 x 12 cm.

Generellt fodral: Förvara andra ägodelar i detta fodral. Enkelt, men ack så användbart! Tänk vad skönt att slippa oroa dig för prylarna du har med dig till stranden, på båten etc. Snöre för att hänga fodralet runt halsen medföljer. Storlek på fodral: 18 x 13 cm.

 

Kostar Mp3-spelarfodral 99kr, kamerafodral 149kr, generellt fodral 39kr

 

Bagagevåg

Och alla vet vi väl hur svårt det är att bedöma en väskas vikt innan avresa. "Hm, den väger nog under tio kilo" byts vid incheckning hastigt och lustigt till "Satan, tio kilo och nitton gram. Där torskade jag en femhundring" eller "Tänk ändå att tjugofem kilo är så lätt. Hoppas jag inte maxat kreditkortet på den där tapasbaren." Men allt sånt slipper du ju om du har en skön liten väskvåg nerpackad. Häng väskan i vågen, väg, kasta ut lite extravikt och flyg så billigt som du förtjänar. Enkelt.
Du kan givetvis väga annat med vågen med så som hund, spädbarn osv.

Kostar 179kr


USB Cell-Batteries

Besvärliga saker med att köpa nya batterier: Slänga de gamla batterierna i en batteriinsamling, åka till affär, betala pengar för nya batterier.

Besvärliga saker med att ladda upp batterierna igen: Du måste ha en batteriladdare. Något som är bökigt att ta med sig och tar plats.


Trött på att ständigt handla nya batterier? Ha med en batteriladdare?
Då ska du köpa dessa, de laddas enkelt genom att stoppa in den i ett usb uttag.

Och som om det inte vore nog med nymodigheter är varje batteri utrustat med led-lampor som visar hur laddat det är. Strålande? Strålande!

Kostar 2pack 129kr





http://www.coolstuff.se 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0