Coola saker

Värmepåsar

 

Får det lov att vara konserverad värme i form av små värmepåsar, färdiga att aktiveras när du vill, var du vill  för att ge ifrån sig värme i 18 timmar i sträck? Det låter helkocko men är faktiskt precis så dessa genialt smarta kroppsvärmare fungerar!

Vi tar det från början: Japaner är lite frusna av sig och således uppfann de en påse som släpper igenom luft och innehåller järnpulver, salt och en mängd andra ämnen. När påsen tas ur sin ytterförpackning kommer luft till och järnet börjar rosta vilket gör att värmen stiger. Denna process fortgår i upp till 18 timmar vilket gör att påsen håller sig varm lika länge.

kostar från 6 - 219 kr beroende på hur många man vill ha och vilken sort, ex fotvärmare.

Don't Break The Bottle


Vinpusslet Don't Break The Bottle är en konstruktion av trä och snören som du enkelt fäster på flaskan. Din värd kommer att le vänligt och tycka att det var lite roligt av dig att ägna den där extra tanken till presenten, kika på pusslet och tänka att det nog kommer att vara ganska lätt att plocka av pusslet. Det kommer det inte att vara. Det kommer att vara skitsvårt.

Allting kommer att stanna upp medan kulan ska trasslas genom hålet så att man kan flytta träplattan uppåt så att snöret friläggs och släpper greppet om träskivan som du ska föra den andra kulan genom innan du kan få loss snöret igen som håller upp träplattan som... och plötsligt har de där trista första 30 minuterna* av festen som är så stela gått och ni har verkligen förtjänat ett glas vin. Skål.

 

Kostar 199kr


Champi Chute


Fäst Champi Chute på flaskhalsen och haka skärmen i korken, öppna sedan som vanligt så korken skjuts iväg för att sedan sakta singla ner och slutligen varsamt lägga sig tillrätta på marken. En tidigare hastigt överslätad smäll har förvandlats till ett stiligt wooooosh och du framstår som värsta champagneproffset. Och värsta champagneproffset - det är finfint att vara.

Kostar 59kr
Mirakelfrukt


Sura saker som sötaste godis. Äta en citron och skölja ner den med vinäger? Smakar som kola och saft. Rabarber och Tabasco smakar underbart (på ett sött sätt)! Och då kan du ju bara tänka dig hur söta söta saker smakar? Vi snackar en vulkanexplosion av njutning i din mun.


Tabletterna framställs ur de afrikanska bären Miracle Fruit (ja, de heter verkligen så!). Bären dokumenterades första gången år 1725 när en fransk äventyrare upptäckte att befolkningen tuggade dem innan de skulle äta för att få maten att smaka bättre.

Kostar 139krSupersnö -  När du vill


Med en påse Supersnö och en balja är du snart i winter wonderland. Det är bara att hälla Supersnön i vatten och se pulvret expandera 100 gånger sin storlek och förvandlas till vacker gnistrande snö. Snön håller i veckor, går att återanvända, kräver ingen kyla och ser ut som riktig snö. Så kom igen, låt inte växthuseffekten dominera dig. Nu kan du mula dina vänner varje dag hela året. Supersnön passar även utmärkt till dekoration, fester, filminspelning etcetera.

Kostar Liten påse 39kr, stor 195krPush-Out Kalsonger

Kvinnor, som ju alltid varit slugare än män, kom för länge sedan på att man genom att trycka upp och hålla på plats saker man är stolt över framstår som en smula finare än man egentligen är. Så i dessa jämnställda tider är det väl inte mer än rätt att män får skörda samma fördelar? Och det är ju hur lätt som helst: på med kalsongerna, stoppa paketet i en liten (?) ficka framtill och säkra alltihop med en justerbar gummisnodd. Voila! Värsta lunchlådan! Som dessutom håller sig på plats!

Kostar 169kr finns i M,L Svart och Vit


 
taget från:    http://www.coolstuff.se/

Kommentarer
Postat av: Jesper

haha ja du sjuka prylar men roliga:D dem fina kallingarna skulle jag ha haft haha;D<3<3

2009-08-04 @ 23:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0